Transporta marfa furata cu taxiul


Intră acum și în grupul de

După ce a furat cablul din incinta unei foste ferme din cartierul sucevean Burdujeni, hoţul a vrut să transporte marfa cu taxiul. O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, a observat în trafic un autoturism taxi, care avea în portbagaj mai multe deşeuri de cablu electric conductor.

După ce au oprit maşina, în portbagaj au găsit cablu tăiat la aproximativ 2 metri şi legat în 7 colaci, având învelişul din plastic de culoare neagră, iar interiorul din trei fire de aluminiu.

Pe bancheta din spate a autoturismului se afla B. Vasile, de 33 ani, din comuna Capu Câmpului, ce locuieşte fără forme legale pe raza cartierului Burdujeni. Acesta le-a spus poliţiştilor că deşeurile de cablu îi aparţin şi că le-a luat din incinta unei foste ferme din Burdujeni, de pe strada Aleea Dumbrăvii.

Bărbatul a fost dus la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul cauzat neputând fi stabilit întrucât proprietarul fermei este plecat din localitate.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de