Doi tineri morti si un altul in coma, in urma unui accident la Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Doi tineri şi-au pierdut viaţa şi un altul luptă să trăiască, fiind în comă la Spitalul Judeţean Suceava, în urma unui teribil accident care s-a produs miercuri noapte, în jurul orei 22.00, pe drumul naţional DN 2 H, în interiorul oraşului Vicovu de Sus. Astfel, M. Florin, de 18 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, după o curbă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra volanului.

Maşina a părăsit carosabilul prin partea dreaptă, intrând în coliziune cu doi parapeţi metalici perpendiculari pe axul drumului care mărgineau accesul pe str. Speranţei şi a trecut peste calea ferată, după care s-a răsturnat.

Potrivit IPJ Suceava atât şoferul cât şi minorul U. I., de 16 ani ce se afla în maşină au decedat. Totodată, Cristian M., în vârstă de 16 ani, se află internat în secţia ATI a Spitalului Judeţean Suceava în comă, cu politraumatism, şoc post traumatic, traumatism cranio-cerebral, contuzie cerebrală, traumatism toraco-abdominal. În aceeaşi secţia se află şi Gheorghe N., de 17 ani, ce se afla în aceeaşi maşină, dar care are răni ceva mai uşoare. În autoturism se mai afla şi M. I., de 14 ani, ce s-a ales cu răni uşoare.

Toţi tinerii sunt din Vicovu de Sus şi nu purtau centurile de siguranţă în momentul producerii accidentului.


Intră acum și în grupul de