Furturi din masini, in Salcea

Proprietarii a două maşini au reclamat la poliţie că li s-au furat bunuri din maşinile parcate în faţa porţilor caselor. Astfel, la sediul Poliţiei oraşului Salcea s-a prezentat C. Georgel, de 26 ani, care a sesizat că în cursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în interiorul autoturismului proprietate, ce se afla parcat în faţa porţii locuinţei, iar din interior i-au sustras bunuri.

Hoţii au intrat în autoturism prin forţarea sistemului de închidere, iar din interior au sustras un radio cu CD, şi din portbagaj 4 boxe audio, o trusă medicală şi un cric auto, valoarea prejudiciului fiind de circa 1300 lei.

La faţa locului, în apropierea autoturismului a fost găsită faţa detaşabilă a radio-CD-ului, care a fost predată proprietarului.

În timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat şi S. Marius, de 30 ani, localnic, care a sesizat că hoţii au intrat şi în autoturismul său, ce se afla parcat în faţa porţii locuinţei sale, neîncuiat, iar din interior i-au sustras un radio CD în valoare de 300 lei.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciilor.