Furturi din masini, in Salcea


Intră acum și în grupul de

Proprietarii a două maşini au reclamat la poliţie că li s-au furat bunuri din maşinile parcate în faţa porţilor caselor. Astfel, la sediul Poliţiei oraşului Salcea s-a prezentat C. Georgel, de 26 ani, care a sesizat că în cursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în interiorul autoturismului proprietate, ce se afla parcat în faţa porţii locuinţei, iar din interior i-au sustras bunuri.

Hoţii au intrat în autoturism prin forţarea sistemului de închidere, iar din interior au sustras un radio cu CD, şi din portbagaj 4 boxe audio, o trusă medicală şi un cric auto, valoarea prejudiciului fiind de circa 1300 lei.

La faţa locului, în apropierea autoturismului a fost găsită faţa detaşabilă a radio-CD-ului, care a fost predată proprietarului.

În timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat şi S. Marius, de 30 ani, localnic, care a sesizat că hoţii au intrat şi în autoturismul său, ce se afla parcat în faţa porţii locuinţei sale, neîncuiat, iar din interior i-au sustras un radio CD în valoare de 300 lei.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciilor.


Intră acum și în grupul de