Tanar din Fundu Moldovei, injunghiat in picioare, in fata unui bar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava plin de sânge, după ce a fost înjunghiat în gamba şi coapsa dreaptă. M. Gabriel, de 23 ani, din comuna Fundu Moldovei, a anunţat prin 112 că a fost bătut de către un grup de 4 persoane, pe raza localităţii. Tânărul se afla în faţa unui bar împreună cu alţi 3 prieteni într-un autoturism parcat, timp în care au apărut 4 tineri cu un autoturism de culoare albastră cu numere de Austria, care l-au scos afară pe M. Gabriel, l-au lovit, după care au plecat.

Din declaraţiile martorilor s-a stabilit identitatea a doi dintre agresori, respectiv P. Pavel, de 36 ani, din comuna Vama şi I. Bogdan de 20 ani, din comuna Fundu Moldovei, fără a putea fi găsiţi.

La Spitalul Suceava tânărul a fost diagnosticat cu ,,plăgi înjunghiate treimea inferioară coapsă dreapta şi treimea medie gambă, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, plagă contuză supraorbitară stângă” şi urmează a fi examinat de către medicul legist.


Intră acum și în grupul de