Acasă Actualitate Tanar din Fundu Moldovei, injunghiat in picioare, in fata unui bar

Tanar din Fundu Moldovei, injunghiat in picioare, in fata unui bar


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a fost adus la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava plin de sânge, după ce a fost înjunghiat în gamba şi coapsa dreaptă. M. Gabriel, de 23 ani, din comuna Fundu Moldovei, a anunţat prin 112 că a fost bătut de către un grup de 4 persoane, pe raza localităţii. Tânărul se afla în faţa unui bar împreună cu alţi 3 prieteni într-un autoturism parcat, timp în care au apărut 4 tineri cu un autoturism de culoare albastră cu numere de Austria, care l-au scos afară pe M. Gabriel, l-au lovit, după care au plecat.

Din declaraţiile martorilor s-a stabilit identitatea a doi dintre agresori, respectiv P. Pavel, de 36 ani, din comuna Vama şi I. Bogdan de 20 ani, din comuna Fundu Moldovei, fără a putea fi găsiţi.



La Spitalul Suceava tânărul a fost diagnosticat cu ,,plăgi înjunghiate treimea inferioară coapsă dreapta şi treimea medie gambă, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, plagă contuză supraorbitară stângă” şi urmează a fi examinat de către medicul legist.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version