Tata, fiu si fiica in stare grava, in urma unui cumplit accident petrecut la Marginea


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier a avut loc luni, la ora 10.15, pe drumul naţional DN 17A în interiorul comunei Marginea, tatăl şi cei doi copilaşi fiind grav răniţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Panţiru, şoferul, G. Costel, de 36 ani localnic, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 1992, în timp ce conducea maşina, din cauza vitezei şi a carosabilului acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Autoturismul a intrat pe contrasens, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit într-un copac ornamental.

Din cauza impactului atât conducătorul auto, precum şi a băieţelul G. E., de 3 ani şi fetiţa G. M, de 4 ani, toţi din comuna Marginea au fost grav răniţi. Tatălui copiilor i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, medicul urgentist Tiberius Brădăţan tatăl şi unul dintre copii vor fi transportaţi, pe rând, cu un avion medical la Bucureşti. Acesta a precizat că, din cauza condiţiilor meteo, victimele nu pot fi transportate cu elicopterul.


Intră acum și în grupul de