Iulius Mall gazduieste „Cupa gradinitelor la sah”


Intră acum și în grupul de

Întrecerea prichindeilor la şah se va desfăşura marţi şi miercuri, 22-23 februarie, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar al judeţului Suceava care organizează competiţii pentru desemnarea celor mai buni şahişti de-o şchioapă.

Şcoala Părinţilor – Organizaţia “Salvaţi Copiii” organizează în Iulius Mall marţi şi miercuri, respectiv 22-23 februarie, activităţi de sprijin socio-educativ, de consiliere a părinţilor pentru îmbunătăţirea relaţiei lor cu proprii copii, precum şi de prevenire a situaţiilor de criză educaţională.

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi aflate la mare modă, vor fi expuse spre vânzare la parterul Iulius Mall în perioada 22-23 februarie 2011, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului, standurile vor fi împodobite cu produsele artiştilor plastici din nordul ţării, articole nu doar şic, ci menite să ne facă unici.

Serile de poveşti la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 17.30, ceainăria Cărtureştiului îi are ca oaspeţi pe cei mici, dar şi părinţii şi bunicii acestora, invitaţi să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Psihologul Ilinca Rusu lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureştiul.

Playground Cărtureşti – Librăria din Iulius Mall reia obiceiul de a se transforma, în fiecare joi, de la ora 17.30, în spaţiu de joacă pentru… cei mari. După serviciu, lăsă deoparte stresul şi grijile şi oferă-ţi un cadou simplu: retrăieşte pentru câteva ore starea de libertate şi bucurie pe care o au copii când se joacă! Lista include şah, table, Nu te supăra frate, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Numai cei care vin joi seara pot beneficia de o reducere de 30% la produsele ceainăriei!

Trupa Happy – antrenează prichindeii din Suceava să se distreze grozav în Iulius Mall duminică, 27 februarie, de la ora 12.00, cu dansuri tematice, personaje captivante pentru cei mici, jocuri interactive, concursuri cu premii, muzică, baloane pe băţ, de săpun sau cu heliu, sesiuni de face-painting, toate vor anima atmosfera pentru ca micuţii să se simtă foarte bine. Părinţi, unchi, mătuşi, bunici, faceţi pofta celor mici!


Intră acum și în grupul de