Spectacolul „The Spirit of Piazzola” a fost anulat


Intră acum și în grupul de

“Concertul The Spirit of Piazzola programat pentru ziua de duminică, 27 februarie, de la ora 19.00 a fost suspendat, biletele urmând a fi returnate la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, de luni până vineri, în intervalul orar 09.00-17.00”, informează reprezentanţii Casei de Cultură Suceava.

Spectacolul urma a fi susţinut de orchestra “Briliante Estice”, sub îndrumarea cunoscutului dirijor Daniil Zaharov din Sankt Petersburg, pe ritmurile muzicii lui Vivaldi şi Piazzolla.

Concertul se înscrie în „Turneul naţional al primăverii 2011 – Vivaldi Piazzola”, unde notele muzicale vivaldiene sunt interschimbabile cu melancolicitatea celor oferite de Piazzola.

Orchestra „Briliante Estice” trebuia să concerteze în 14 oraşe din România şi a decis să anuleze întreg turneul, din cauză că peste tot s-au vândut prea puţine tichete.

Biletele s-au vândut cu suma de 60 lei (50 lei – elevi, studenţi şi pensionari) şi s-au procurat de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava (intrare B, etaj 1).

Informaţii se pot obţine la numărul de telefon : 0230/523.718 sau 0330/401.807


Intră acum și în grupul de