Acasă Actualitate Colegiul Medicilor Veterinari Suceava „vinde” crotalii la pret de producator (VIDEO)

Colegiul Medicilor Veterinari Suceava „vinde” crotalii la pret de producator (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Pentru a „elimina” intermediarii şi a oferi un preţ bun crescătorilor de animale din judeţul Suceava ce au nevoie de crotalii pentru identificarea animalelor, Colegiul Judeţean al Medicilor Veterinari (CJMV) Suceava a achiziţionat crotalii de la o firmă producătoare şi le va oferi la acelaşi preţ doritorilor din judeţ.

Preşedintele CJMV Suceava, Petrea Dulgheru, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă că „împreună cu o firmă producătoare s-a ajuns la o înţelegere să aducă crotaliile la Colegiu, iar acesta să le ofere la preţul producătorului şi să nu mai existe intermediari”.



„În şedinţa Colegiului, s-a stabilit să se respecte o minimă decenţă în privinţa preţurilor”, a subliniat Petrea Dulgheru, menţionând că au fost înregistraţi 79 de furnizori secundari de crotalii.

Acesta a arătat că a luat această măsură pentru a se evita un blocaj privind identificarea animalelor. „Vine perioada sărbătorilor pascale, iar mieii trebuie să aibă crotalii. Am convocat o întâlnire cu toţi medicii veterinari din judeţ. Identificarea animalelor se face de către medicii veterinari, asociaţiile profesionale şi fermierii autorizaţi”, a precizat Petrea Dulgheru adăugând că trebuie ţinută evidenţă strictă a animalelor identificate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version