Suceveanca accidentata in autobuz


Intră acum și în grupul de

Nu puţine sunt cazurile în care, din cauza şofatului „sportiv”, dar şi a preocupării conducătorilor de autobuze din municipiul Suceava de a purta conversaţii telefonice, în loc să fie atenţi la trafic, călătorii ajung să se izbească unui în alţii şi să se lovească involuntar la frânările bruşte ale mijlocului de transport. De asemenea, nu puţine sunt cazurile în care femei mai în vârstă au ajuns la spital cu răni şi fracturi, după ce au căzut în autobuzele TPL Suceava. De cele mai multe ori, şoferii ignoră aceste incidente şi ajung să fie căutaţi de poliţie după ce persoanele rănite ajung la spital. Se pare însă că în cursul zilei de marţi s-a înregistrat o excepţie, şoferul anunţând că o femeie s-a accidentat în autobuzul pe care-l conducea.

După-amiază, la Poliţia Municipiului Suceava s-a prezentat O. Gheorghe, de 41 ani, din municipiul Suceava, care a sesizat că în timp ce conducea pe strada Ştefan cel Mare din localitate, un autobuz, o călătoare din vehicul care stătea în picioare a căzut şi s-a lovit. Femeia a călătorit din staţia „Policlinică” până în staţia „Sala Sporturilor”, unde a plecat cu un taxi într-o direcţie necunoscută şi fără a fi identificată.

Şoferul autobuzului a fost audiat şi testat alcoolscop rezultatul fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Seara, poliţia a a fost sesizată despre faptul că la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat T. Elena, de 43 ani, din municipiul Suceava, care prezenta leziuni şi a declarat că acestea s-au produs în cadrul unui accident de circulaţie în timp ce călătorea cu un autobuz, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Suceava. Femeia avea o „contuzie coloana dorso-lombară”. Poliţiştii continuă cercetările.


Intră acum și în grupul de