Miss Universe Romania, din nou la drum!

Miss Universe România pleacă din nou la drum, pornind cea de-a doua parte a Caravanei „Miss Universe poţi fi chiar tu!” care va începe în data de 26 februarie, la Constanţa.

Sâmbătă şi duminică, sunt aşteptate la City Park Mall dib Constanţa, cele mai frumoase şi deştepte dobrogence, care aspiră la titlul suprem al frumuseţii.

“Abia aştept să revenim la Constanţa, întrucât în anii precedenţi acest judeţ a fost foarte bine reprezentat în selecţiile naţioanale. Le-aş aminti pe Roxana Şandru, Roxana Elena Azoiţei şi Daniela Iordan, concurente de care constănţenii ar trebui să fie mândri”, a declarat Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe România.

Participantele la preselecţie trebuie să fi împlinit vârsta de minimum 18 ani (până la 1 februarie 2011) şi maximum 26 de ani (împliniţi după data de 1 februarie 2011), să aibă cetăţenie română şi domiciliul stabilit în România cu cel puţin 6 luni înainte de desfăşurarea selecţiei naţionale.

Participantele trebuie să aibă înălţimea de minimum 1,70 m (fără tocuri) şi măsuri cât mai apropiate de 90 – 60 – 90.

Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt, sau au fost căsătorite, cele care au născut, sau au calitatea de părinte, cele care au intervenit cu ajutorul operaţiilor estetice asupra trăsăturilor corpului şi care au pozat sau apărut în pictoriale nud, topless sau ipostaze indecente (indiferent de conjunctură).

“Din ce în ce mai mulţi părinţi ne contactează pentru a cere detalii legate de preselecţie şi concurs. Unii dintre ei au înţeles chiar să-şi supravegheze îndeaproape fiicele şi aproape săptămânal ne sună şi ne ţin la curent cu progresele făcute de acestea în ceea ce priveşte programul de întreţinere corporală, notele obţinute la şcoală, progresele în învăţarea limbii engleze, lucruri extrem de importante pentru o viitoare câştigătoare a marelui titlu,” a menţionat Luminiţa Iordănescu, Director artistic Miss Universe România.

Preselecţiile din Constanţa se vor desfăşura sâmbătă, 26 februarie 2011 şi duminică, 27 februarie 2011, la City Park Mall of Constanţa, în intervalul orar 12.00 – 18.00. Concurentele trebuie să vină nemachiate, cu părul proaspăt spălat, şi să aibă la ele un costum de baie şi încălţăminte cu toc.

Probele pe care le vor susţine vor fi următoarele: şedinţă foto, defilare tip catwalk şi interviu.