”Campionatul de table Galleria 2011”, la start


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava în parteneriat cu Clubul Sportiv “Ariadna” invită sucevenii, în perioada 26-27 februarie, să îşi demonstreze sau să îşi verifice abilitățile în materie de table la “Cupa Galleria la Șah”. Competiția se adresează atât celor mai experimentați în jocul de șah, cât și juniorilor, Galleria Suceava punând la bătaie premii în valoare de 1050 lei!

Înscrierile în competiție, atât pentru seniori, cât și pentru juniori, se vor face la Galleria Suceava, până sâmbătă, 26 februarie, ora 10.00. Mai multe informații se pot obţine la numărul de telefon 0723/669.818.

“Jurnal de nuntă”, expoziţie de fotografie artistică de nuntă

Galleria Suceava vă învită în luna februarie să vizitaţie expoziţia de fotografie artistică de nuntă, “Jurnal de nuntă”, expoziţie semnată de artistul fotograf Ovidiu Leşan.

Expoziţia va cuprinde o selecţie de fotografii din portofoliul fotografului, surprinse de-a lungul timpului, atât instantanee fotojurnalistice de nuntă, cât şi fotografii din sedinţele foto de după aceasta (Trash the Dress).

Aşadar toţi sucevenii, dornici de să savureze frumosul şi emotiile transmise prin fotografiile prezentate în expoziţie, precum şi viitori miri care sunt în căutarea unui fotograf pregătit să facă faţă mult aşteptatului eveniment din viaţa lor sunt aşteptaţi la Galleria Suceava.

La Galleria Mall se joaca „Feciorul de Crai”

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbără, 26 februarie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Feciorul de crai”. Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Clovnul Bobo da întâlnire copiilor la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”.
Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show

Toți copiii talentați sunt invitați duminică, 27 februarie, de la ora 16.00, la Galleria Suceava să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”. Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de