Viceprimarul Lucian Harșovschi, decis să înlăture amenajările improvizate făcute de locatari în jurul blocurilor: Dăm tot jos și înlocuim cu ceea ce e nevoie!


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a lansat o campanie de curățare a orașului de unele amenajări improvizat de locatari.

„Curățăm orașul de “improvizațiile” învechite făcute de unii suceveni, cum ar fi gardurile metalice sau din lemn care afectează aspectul străzilor și siguranța cetățenilor. Suntem conștienți că de-a lungul timpului am fost nevoiți să ne obișnuim cu aceste improvizații temporare, însă acum, luăm măsurile necesare pentru a înlătura definitiv aceste garduri pentru sănătatea comunității”, a spus viceprimarul.

Acțiunea a început pe strada Luceafărului și va fi continuată în întregul oraș.

„Vă încurajez să fiți parte din această schimbare!  Acționând împreună, vom continua să transformăm orașul nostru într-un loc mai bun pentru toți”, a transmis Lucian Harșovschi.

Într-un material filmat, viceprimarul indică lucrătorilor zonele care trebuie curățate, gradurile improvizate fiind scoase, și chiar băncile de la scara unui bloc care au fost ulterior înlocuite.


Intră acum și în grupul de