Un cartier de blocuri cu regim mic de înălțime urmează să fie construit în zona Aleea Dumbrăvii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Suceava a anunţat publicul despre elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru construirea unui cartier de locuințe colective cu regim mic de înălțime, sistematizare verticală, locuri de parcare, spații verzi amenajate, loc de joacă pentru copii, racorduri/branșamente, inițiat de Gontaru Nicolai, pe teren proprietate privată în suprafață de 5.365mp, situat în intravilanul municipiului Suceava, pe str. Aleea Dumbrăvii.

Potrivit documentației de urbanism depuse, în zona respectivă urmează să fie construite șase blocuri cu două etaje având un total de 54 de apartamente.

Din suprafața de 5.365 de mp, construcțiile vor ocupa 1290 mp, iar 2755 de mp vor fi drumuri și parcări, 355 mp amenajare pentru circulație pietonală, iar 965 de mp vor fi spații verzi din care 80 de mp va fi un loc de joacă pentru copii.

  Documentaţia de urbanism cu principalele reglementări poate fi consultată la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A – Compartimentul Strategii urbane și gestionare documentaţii de urbanism – camera 38, de luni până vineri între orele 9:00-13:00, pe site-ul www.primariasv.ro la secţiunea „Anunţuri” și în holul central de la parterul instituției.

  Observaţiile referitoare la documentaţia de urbanism se primesc în perioada 12.07.2023 – 05.08.2023 la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail [email protected].


Intră acum și în grupul de