Patru tineri din Rădăuți care au chinuit o pisică în parcarea unui fast food, cercetați penal


Intră acum și în grupul de

Patru tineri cu vârste între 18 și 25 de ani sunt cercetați penal pentru rănirea cu intenție a animalelor după ce au fost surprinși în timp ce au chinuit o pisică în parcarea unui fast food.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată, miercuri seara, de o rădăuțeancă în legătură cu o faptă de rele tratamente aplicate unei pisici.

Aceasta a reclamat că marți seara patru tineri cu vârste cuprinse între 18-25 ani, au supus la rele tratamente o pisică.

Din cuprinsul plângerii prealabile și din verificări, rezultă faptul că în seara zilei de marți, între orele 23,50-0,00, un număr de patru tineri, care circulau cu un autoturism marca VW GOLF, fiind în parcarea unui fast food de pe Calea Bucovinei au prins o pisică ce se afla în parcare și au aruncat-o cu putere, aceasta părăsind ulterior zona.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea cu intenție a animalelor ”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 25 alin. 2, li. d din Legea 205/2004 rep., cercetările fiind continuate de către lucrătorii din cadrul I.P.J. Suceava – Biroul Poliția Animalelor.

Potrivit legii, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă rănirea sau schingiuirea animalelor.


Intră acum și în grupul de