Acasă Actualitate Locuitorii din Burdujeni sat vor fi luati la intrebari (VIDEO)

Locuitorii din Burdujeni sat vor fi luati la intrebari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care au domiciliul în cartierul Burdujeni sat vor fi vizitaţi în scurt timp de angajaţii Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ pentru a fi luaţi la întrebări.

Aceştia vor trebui să răspundă foarte serios dacă sunt de acord cu introducerea gazului metan şi cu racordarea la sistem.



Conform declaraţiilor oferite de primarul Sucevei, Ion Lungu, pe parcursul zilei de miercuri, decizia realizării acestui sondaj vine în urma posibilităţii ca gazul metan să fie adus în Burdujeni sat de către un operator privat altul decât E.ON Gaz.

“Deoarece Legea 351/2004 care prevede ca toate investiţiile care se fac pe gaz metan să treacă în mod gratuit în patrimoniul operatorului, nu s-a schimbat, ne gândim şi la varianta de rezervă ca lucrările să fie realizate de un operator privat. Până atunci, aşteptăm şi un răspuns de la E.ON dacă sunt dispuşi să ducă gazul metan în Burdujeni sat sau nu pentru a şti ce avem de făcut”, a declarat Ion Lungu.

Conform datelor existente, în Burdujeni sat locuiesc circa 3000 de suceveni fiind vorba de aproximativ 600 de locuinţe. Aducerea gazului şi în acest cartier al municipiului reşedinţă de judeţ a fost una dintre promisiunile pe care edilul-şef al Sucevei a făcut-o încă din primul mandat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version