„Ziua portilor deschise” la ISU Bucovina


Intră acum și în grupul de

La aniversarea a 78 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile în România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a desfăşurat vineri, o serie de acţiuni, printre care şi un Campionat de minifotbal „Cupa Protecţiei Civile” – ediţia a IV-a. Cu aceeaşi ocazie, luni, ISU „Bucovina” al judeţului Suceava organizează „Ziua porţilor deschise”.

În cadrul acestor manifestări, se vor prezenta mijloacele de intervenţie în caz de situaţii de protecţie civilă şi modul de folosire a acestora şi se vor desfăşura exerciţii şi aplicaţii demonstrative.

Vizitatorii vor avea ocazia să vadă, printre altele, tipuri de muniţie asanată pe teritoriul judeţului Suceava, tehnica şi echipamentele de intervenţie la inundaţii, autospecialele noi din dotarea inspectoratului, punctul de prim ajutor şi triaj al răniţilor, organizat în cortul din dotarea SMURD şi alte materiale informative.

Detaşamentele de pompieri Suceava, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Vatra Dornei şi Gărzile de intervenţie Gura Humorului, Solca, Siret şi Vicovu de Sus îşi vor primi vizitatorii între orele 08.30 – 14.00.


Intră acum și în grupul de