Manusi chirurgicale, folosite la furtul motorinei din rezervorul unui tir parcat pa DN 17


Intră acum și în grupul de

Aproape jumătate de tonă de motorină a dispărut din rezervorul unui tir, hoţii folosind mănuşi chirurgicale. Şansele ca hoţul să fie identificat sunt slabe deoarece poliţiştii au găsit doar nişte urme de paşi şi de roţi, la faţa locului. De altfel, cel care a furat motorina nici nu a avut prea mult de lucru ca să ajungă la aceasta, trebuind doar să deşurubeze buşonul rezervorului.

Sâmbătă, în jurul orei 07.30, D. Eugen, de 53 ani, din municipiul Cluj-Napoca a sunat la 112 şi a sesizat faptul că, în timp ce staţiona cu autotrenul pe care îl conducea într-o parcare de pe drumul naţional DN 17, pe raza comunei Pojorâta, persoane necunoscute i-au sustras din rezervor cantitatea de aproximativ 400 litri motorină.

La faţa locului, poliţiştii au fost identificat mai multe urme de încălţăminte tip sport, care au fost fixate şi ridicate prin fotografiere. De asemenea a fost identificată o mănuşă chirurgicală albă, ruptă, cu miros de combustibil precum şi urme de pneu ale unui autovehicul, care de asemenea au fost fixate şi ridicate prin fotografiere.

La verificarea rezervorului s-a constatat lipsa cantităţii de circa 430 litri motorină, însă nu au fost identificate urme de forţare a acestuia, buşonul fiind doar desfăcut, căci nu era prevăzut cu sisteme de asigurare.

Poliţiştii au luat măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de