Un barbat din Silistea s-a blocat in pod si si-a dat foc (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Siliştea s-a blocat duminică la prânz în podul casei şi şi-a dat foc folosind benzină şi o brichetă. La ora 13:01 prin serviciul 112 s-a anunţat un incendiu izbucnit la gospodăria lui N.V., din localitatea Siliştea, oraşul Liteni, cu o posibilă victimă. La faţa locului s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Liteni şi trei autospeciale.

Când echipajele au ajuns la faţa locului, ardeau acoperişul casei de locuit şi al anexei, construcţie corp comun, existând posibilitatea de propagare la întreaga casă şi alte anexe învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 15.10, dar au ars aproximativ 140 metri pătraţi din astereala acoperişului casei şi al anexei, planşeul, pe o suprafaţă de 80 mp, obiecte de uz casnic, mobilier şi articole textile, degradându-se pereţii portanţi şi tâmplărie din PVC.

În urma primelor cercetări a rezultat că incendiul avut drept cauză, acţiunea iresponsabilă a proprietarului care s-a autoincendiat.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, martorii au relatat că acesta s-a blocat în podul anexei şi s-a autoincendiat, folosind benzina şi o brichetă. Bărbatul a decedat.

Pompierii au salvat restul casei de locuit şi două anexe gospodăreşti.


Intră acum și în grupul de