Scandalul dintr-o discoteca din Slatina s-a mutat in fata Postului de politie din localitate


Intră acum și în grupul de

Patru tineri din Slatina s-au ales cu dosar penal după ce au provocat un scandal în localitate. Agenţii Postului de Poliţie Slatina au fost sesizaţi duminică, la ora 18:00, prin telefonul de urgenţă 112 de M. Ciprian, de 28 ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla la discoteca din centrul satului Slatina, a fost ameninţat cu bătaia de D. Dănuţ, de 22 ani, localnic.

Astfel, în jurul orei 17.30, D. Dănuţ şi A. Constantin, de 21 ani, din localitate, în timp ce se aflau în discotecă, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, l-au acostat şi lovit cu pumnii pe M. Ciprian. De asemenea cei doi i-au acostat şi lovit şi pe P. Dorin, de 34 ani şi N. Mariana, de 34 ani, ambii din comuna Slatina.

Când N. Mariana se afla în sediul Postului de Poliţie Slatina unde era audiată, agresorii au venit în faţa postului şi au început să facă scandal, fiind necesară intervenţia şefului de post care a aplanat scandalul, agresorii părăsind zona postului de poliţie.

În timp ce echipa operativă desfăşura activităţi pentru stabilirea activităţii infracţionale şi identificarea suspecţilor, la ora 20.22, cei doi agresori s-au luat la bătaie în incinta unui magazin de pe raza satului Slatina.

Apoi, D. Dănuţ în timp ce se afla într-un alt magazin din centrul satului Slatina, a fost agresat cu bâte de D. Vasile, de 31 ani, D. Cătălin de 36 ani şi A. Constantin, toţi din comuna Slatina.

D. Dănuţ a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni cu ambulanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fără ca acesta să rămână internat, stabilindu-i-se diagnosticul „plăgi contuze parietale stânga, cot stâng şi auricular drept”.

Lui D. Dănuţ, A. Constantin, D. Cătălin şi D. Vasile s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire, ameninţare şi ultraj contra bunelor moravuri, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de