Imobil nelocuit, pradat de hoti


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul a două săptămâni, cât nu a mai dat pe la cea de-a doua casă, nelocuită, din municipiul Suceava, hoţii au furat tot ce au găsit din fier, de la ţevi la scule. A. Maria, din municipiul Suceava a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni despre faptul că soţul ei, A. Gheorghe, de 79 ani, deplasat la casa lor proprietate, nelocuită de mai mulţi ani, situată pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava a constatat că persoane necunoscute au pătruns în imobil de unde au sustras nişte bunuri.

Gheorghe A. a precizat că imobilul este nelocuit de mai mulţi ani, iar în interior are depozitate mai multe materiale de construcţii -calaburi, bârne din lemn, cherestea, fier, scule etc.. Totodată a mai menţionat că pe la imobilul în cauză nu a mai fost din jurul datei de 14.02.2011, când a lăsat totul în regulă.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că autorii au pătruns pe o proprietate învecinată, ce nu are gard la drum, au trecut pe terenul celor care au reclamat furtul, unde de asemenea nu este gard despărţitor, după care prin forţarea uşii de acces, asigurată prin încuierea cu două yale, au intrat în interior.

De aici au sustras un număr de 25-30 ţevi de fier, lungi de 2,80 – 3 m de diverse grosimi, trei ciocane cu cozi din lemn de 0.50, 1 şi respectiv 5 kg, diverse scule din fier (răngi, patente etc.).

Valoarea prejudiciului încă u a fost stabilită, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, fiind întocmit dosar penal.


Intră acum și în grupul de