Prinsi de politisti cand s-au intors dupa blocul-motor furat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Întorşi după „pradă”, doi hoţi au avut ghinionul de a da peste poliţişti la faţa locului. Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată luni seară, prin SNUAU 112 despre faptul că, în zona fostei staţii de betoane UFET din localitate, două persoane încearcă să transporte un subansamblu din fier dintr-un motor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru, echipajul de poliţie deplasat la faţa locului a identificat bunul abandonat lângă un gard, iar în timpul efectuării investigaţiilor la faţa locului, cei doi suspecţi au revenit, iar la vederea poliţiştilor au fugit.

„Fiind urmăriţi, unul dintre suspecţi a fost reţinut în autogara municipiului, fiind identificat în persoana lui F. Dumitru, de 22 ani, localnic, iar cel de-al doilea suspect care a reuşit să fugă a fost identificat ca fiind D. Vasile, de 30 ani, tot din localitate” a precizat Gabriel Panţiru.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că blocul motor în valoare de aproximativ 200 lei, a fost sustras din incinta societăţii, care nu este prevăzută cu pază umană şi este dezafectată, urmând a se stabili proprietarul.


Intră acum și în grupul de