Bazaristii suceveni ar putea beneficia de caldura, pe timp de iarna (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lucrările de modernizare ce vor fi efectuate în acest an în Bazarul Suceava se ridică la 2 milioane de lei, acestea urmând a fi reluate în această primăvară, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu.

Edilul-şef a spus, într-o conferinţă de presă, că vor fi efectuate lucrări de modernizare pe două tronsoane, în suprafaţă de aproximativ 5000 de metri pătraţi, urmând să fie finalizate în toamna acestui an, după ce în octombrie 2008 au fost finalizate lucrările la alte două tronsoane, pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi.

Până în prezent, costurile lucrărilor de modernizare se ridică la 8 milioane de lei.

Lungu a mai declarat că intenţionează să finanţeze şi lucrări de încălzire pe timp de iarnă pentru ca în sezonul rece să fie asigurată căldura în acest complex comercial.

Întrebat dacă fondurile investite de municipalitate se întorc la buget prin încasarea de taxe şi impozite, primarul a spus că bazarul reprezintă în continuare o formă de protecţie socială pentru multe familii din municipiul Suceava. „Cinci mii de suceveni îşi câştigă existenţa în bazar”, a spus Lungu.

În Bazarul Suceava, sunt peste o mie de chioşcuri, iar lunar în acest centru comercial intră, în medie, aproximativ 20.000 de clienţi.


Intră acum și în grupul de