„Licitatia” pentru sefia PC Suceava continua. Viitorul presedinte trebuie sa puna la dispozitia partidului si un sediu nou


Intră acum și în grupul de

Conducerea centrală a PC nu a luat nici în şedinţa de miercuri o decizie privind numirea unui interimat la cârma organizaţiei judeţene a partidului, deşi acest lucru era aşteptat şi anunţat că va fi realizat de mai mult timp.

Vicepreşedintele PC, Constantin Avram, a declarat pentru NewsBucovina.ro că decizia a fost amânată pentru cel puţin două săptămâni deoarece cei de la centru încă nu sunt convinşi că echipele care îşi doresc preşedinţia sunt de fapt şi soluţiile pentru partid.

Avram a explicat că în momentul de faţă se realizează o „evaluare a celor 3 echipe care îşi doresc să preia conducerea la Suceava”, nefăcând însă public nici un nume în afara lui Lucian Lungu, care a recunoscut marţi că este „în cărţi pentru şefia PC”.

„Facem o evaluare referitor la profilul profesional al viitorului preşedinte, despre ce poate el reprezenta mai departe în comunitate şi cum este văzut. Biroul Politic Central trebuie să ia o decizie în funcţie de mai multe coordonate”, a precizat vicepreşedintele PC.

El nu a exclus ca în următoarele 2 săptămâni să fie realizat şi un sondaj de opinie în judeţ pentru a vedea exact care este potenţialul candidaţilor pentru preşedinţia PC Suceava.

„De asemenea, trebuie să vedem cum poate viitorul preşedinte să reoganizeze actrivitatea la nivel judeţean şi cum se pot resuscita organizaţiile din teritoriu. Va trebui să găsim neapărat şi un alt sediu”, a conchis Constantin Avram.


Intră acum și în grupul de