A ramas doar cu sura si grajdul, in urma unui incendiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doar şura şi grajdul şi câteva aparate au rămas dintr-o gospodărie ce a luat foc în comuna Ciprian Porumbescu. Incendiul a fost anunţat la ora 19:17, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava, împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciprian Porumbescu, a intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria Sultănicăi C., din comuna Ciprian Porumbescu.

La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit, construit din lemn, cu învelitoare din şindrilă şi tablă, existând posibilitatea de propagare la şură şi adăpostul de animale.

Flăcările au fost stinse complet la ora 21.35, fiind distrus acoperişul casei pe aproximativ 90 de metri pătraţi din acoperişul casei, circa două tone de cereale, depozitate în podul casei, articole textile şi obiecte de uz casnic. De asemenea, s-au degradat pereţii portanţi, tâmplăria şi finisajele interioare.

Pompierii au salvat aparatură electrocasnică, şura şi adăpostul de animale.

Incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza coşului de evacuare a fumului, neprotejat termic faţă de materialele combustibile.


Intră acum și în grupul de