Ion Lungu despre o candidatură a lui Lucian Harșovschi la funcția de primar: Pentru mine e clar că Primăria Suceava va rămâne tot în curtea PNL


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că este convins că la următoarele alegeri Primăria Suceava va rămâne în curtea PNL.

El a fost întrebat ce sfat are pentru viceprimarul Lucian Harșovschi care tot este întrebat dacă va candida la funcția de primar și acesta nu știe încă ce să răspundă.

„Pentru mine un lucru e clar: Primăria municipiului Suceava va rămâne tot în curtea PNL. Principala mea preocupare în această perioadă este să facem aceste proiecte care sunt foarte multe și foarte importante și o să se rezolve și această problemă”, a spus Ion Lungu.

El a adăugat că în afară de implementarea proiectelor, restul, respectiv strategiile de comunicare în presă ar trebui să fie luate cu o doză de precauție.

„Strategiile de comunicare în presă ar trebui să nu le luăm așa cum sunt. Eu încă nu mi-am comandat un articol din ăsta să spun că sucevenii mă vor foarte mult”, a spus Ion Lungu.

El a evitat să spună dacă sucevenii îl mai vor primar.

Întrebat dacă potrivit sondajelor știe dacă sucevenii îl mai vor, Ion Lungu a răspuns:„Știm bine”.

Viceprimarul Lucian Harșovschi, aflat într-un autobuz cu care călătorea pentru a verifica dacă sucevenii sunt mulțumiți de transportul local, a fost întrebat dacă va candida la funcția de primar și a evitat un răspuns tranșant, spunând doar că Suceava are primar și că lucrurile se vor clarifica în perioada următoare.

„E greu de spus. Avem primar. La anul vom vedea pe vremea asta. Important este să ne facem treaba”, a răspuns Harșovschi.


Intră acum și în grupul de