Tânără fără permis depistată circulând noaptea în Plopeni cu 108 km/h


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 20 de ani din comuna suceveană Fântânele a fost depistată în noaptea de marți spre miercuri circulând cu 108 km/h în localitatea Plopeni.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Suceava care efectuau miercuri dimineața activități de control trafic rutier pe D.N 29, pe raza localității Plopeni, la ora 00.36 au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism BMW care circula dinspre Suceava spre Dumbrăveni, deoarece autoturismul circula cu viteza de 108 km/h (+58), acesta oprind pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

Polițiștii s-au deplasat la autoturismul în cauză, moment în care au observat că acesta este cu post destinat conducerii pe partea dreaptă, iar la volanul acestuia se afla o tânără și pe locul pasagerului stânga-față  se afla un tânăr.

Conducătoarea auto, o tânără de 20 de ani din comuna Fântânele a prezentat doar documentele autoturismului și cartea de identitate precizând faptul că nu are permisul de conducere asupra sa.

FOTO: bzi.ro

De asemenea, s-a procedat la legitimarea pasagerului stânga-față, stabilindu-se că acesta este un tânăr de 21 de ani din satul Rotunda din orașul Liteni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de tânără  care nu deține permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat de cel aflat pe locul pasagerului.

Tânăra a fost amendată cu de 5.800 lei și s-a deschis și un dosar penal pentru infracţiunile de „conducere fără permis” și „încredințare auto unei persoane fără permis”.


Intră acum și în grupul de