Acasă Actualitate Flutur e mulțumit că s-a început reabilitarea drumului național între PTF Vicovu...

Flutur e mulțumit că s-a început reabilitarea drumului național între PTF Vicovu de Sus și Rădăuți și speră ca CNAIR să facă și sensuri giratorii și să monteze și semafoare pe traseu


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, de la Vicovu de Sus, că se asfaltează drumul național care străbate orașul și că s-au turnat 14 kilometri de asfalt de la PTF Vicovu de Sus până la intersecția spre Vicovu de Jos.

„Tot orașul Vicovu de Sus de data aceasta este asfaltat drumul principal. Ne bucurăm că Ministerul Transporturilor, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au înțeles urgența noastră. Eu am solicitat de când s-a deschis punctul de trecere a frontierei, după modernizarea din vamă pentru că trec foarte multe mașini”, a spus Flutur.



El a amintit că a cerut de asemenea și amenajarea de sensuri giratorii și montarea de semafoare și că speră că CNAIR va face acest gen de investiții în mai multe intersecții de pe această rută.

Președintele Flutur a menționat că se va continua reabilitarea drumului național spre Rădăuți, dar și spre Voitinel, Horodnic de Sus, Marginea.

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a arătat că de 20 de ani nu s-a mai turnat covor asfaltic nou pe acest traseu de drum național și că doar a fost peticit.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version