Lucian Harșovschi anunță instalarea de senzori în parcările din municipiu: Șoferii pot găsi în timp real, cu ajutorul telefonului, locurile de parcare libere.


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, joi, că locurile libere de parcare, de pe strada Universității și din parcarea George Enescu, pot fi acum identificate mai ușor datorită senzorilor instalați.

„Aceștia sunt conectați la aplicația Suceava Parking, iar conducătorii auto pot găsi în timp real, cu ajutorul telefonului, locurile de parcare libere.  Dacă nu aveți deja instalată aplicația, vă încurajez să o descărcați, întrucât oferă și alte avantaje, cel mai important fiind poate timpul pe care îl salvați datorită acesteia”, a spus viceprimarul.

În prezent sunt instalați 149 de senzori, 102 pe strada Universității și 47 în George Enescu și vor mai fi instalați 100 pe str. Ștefan cel Mare și 7 pe str. Meseriașilor.  

El a reamintit că prețul abonamentului anual pentru riverani a scăzut de la 800 la 600 de lei, iar pentru pensionari este de 500 de lei.

„Scopul Primăriei Suceava nu este cel de a face bani, ci de a oferi posibilitatea sucevenilor să găsească locuri de parcare disponibile”, a concluzionat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de