Patron sucevean, cercetat pentru evaziune si vanzare de produse contrafacute


Intră acum și în grupul de

Un sucevean, patron al unei firme ce deţine 7 puncte de lucru în două complexe comerciale din municipiul Suceava este cercetat pentru vânzare de produse contrafăcute şi evaziune. Lucrătorii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Suceava au dat peste M. Dorinel, în vârstă de 36 ani, din municipiul Suceava, administrator la o societate comercială din Suceava cu punct de lucru într-un complex comercial, care descărca la unul din punctele de lucru mai multe perechi de pantofi sport.

Deoarece între documentele prezentate de administrator şi marfa identificată existau neconcordanţe, s-a trecut la ridicare bunurilor- 188 de perechi de pantofi sport, iar spaţiul comercial a fost sigilat în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, poliţiştii împreună cu comisari din cadrul Gărzii Financiare Suceava au efectuat inventarierea produselor existente în cele 7 puncte de lucru ale firmei situate în incinta a două complexe comerciale din Suceava, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Astfel au fost găsite încă 128 de perechi de pantofi sport care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Tot cu această ocazie, au fost găsite mai multe produse de îmbrăcăminte -tricouri şi blugi, care purtau însemne şi inscripţii ale unor mărci înregistrate existând suspiciuni că ar fi contrafăcute, bunurile fiind ridicate în vederea expertizării.

Administratorul firmei este cercetat pentru punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată fără acordul titularului mărcii şi evaziune fiscală.


Intră acum și în grupul de