Prefectura Suceava anunță că serviciul de înmatriculări auto va lucra și sâmbăta din cauza numărului mare de solicitări


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, că până la sfârșitul lunii septembrie se va lucra și sâmbăta la serviciul de înmatriculări auto din cauza numărului mare de solicitări.

„Întrucât la nivelul SPCRPCIV Suceava există un număr ridicat de solicitări ale cetățenilor referitoare la operațiuni în vederea înmatriculării, transcrierii și autorizării provizorii a vehiculelor rutiere, se vor  organiza sesiuni suplimentare de înmatriculare vehicule în zilele de sâmbătă 26 august, 02/09/16/23/30 septembrie”,a precizat sursa citată.

Prefectura Suceava precizează că cetățenii vor putea ridica pe loc de la ghișeu numerele de înmatriculare provizorii și numerele de înmatriculare (negre) la rând, însă persoanele care vor opta pentru numerele de înmatriculare preferențiale se vor putea prezenta la ghișeul de eliberări plăcuțe de înmatriculare în fiecare zi de luni a săptămânii, după ora 10, pentru a le ridica.

„Solicitanții trebuie sa se programeze on line la aceste sesiuni suplimentare de înmatriculări, NU se aplica principiul ” primul sosit, primul servit””, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de