Violata si talharita in propria-i casa (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 80 de ani a trecut prin clipe groaznice, după ce doi tineri au dat buzna peste ea în casă, au bătut-o şi violat-o. Bătrâna locuieşte singură într-o casă izolată din Ţoleşti. Poliţiştii au reuşit să-i găsească pe cei doi, după mai multe zile de cercetări.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector principal Gabriel Panţiru, agenţii Postului de Poliţie Forăşti au fost sesizaţi de D. Constantin, în vârstă de 52 de ani, domiciliat în municipiul Fălticeni, despre faptul că în noaptea de 8 spre 9 martie, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa mamei sale D. Anica, de 80 ani, din satul Ţoleşti, au lovit-o şi au ameninţat-o cu cuţitul, iar dintr-un dulap au sustras 50 de lei, o sticlă cu vin şi o sticlă cu vişinată.

Poliţiştii au demarat cercetările constatând că, în jurul orelor 21.00, două persoane necunoscute au forţat sistemul de închidere al uşii care face accesul într-o bucătărie, au intrat în casă şi sub ameninţarea cuţitelor pe care le aveau asupra lor, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnul peste faţă şi membrele superioare, au determinat-o să le dea suma de 50 de lei pe care o avea în locuinţă într-un dulap şi să întreţină raporturi sexuale normale cu aceştia.

„În intervalul orar 21.00- 24.00, cei doi suspecţi au căutat şi alte sume de bani în încăperile imobilului însă nu au găsit, fapt pentru care, la plecare, pe lângă suma de 50 de lei au mai luat sticlele de băutură menţionate mai sus. În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii de comiterea faptei pe raza comunei Tătăruşi, judeţul Iaşi, ca fiind minorul T M., de 17 ani, din comuna Forăşti, judeţul Suceava şi B. Cristian, de 28 ani, din comuna Tătăruşi, judeţul Iaşi”, a precizat Gabriel Panţiru.

Acesta a mai spus că cei doi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi viol, aspect confirmat de examinarea medico-legală a bătrânei, deşi aceasta este ambiguă în declaraţii.

În cazul celor doi s-a confirmat începerea urmăririi penale şi s-a luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propunerea de arestare preventivă. Suspecţii au fost introduşi în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de