Amenzi in campusul Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Biroul Poliţiei pentru Centrul Universitar Suceava a desfăşurat la sfârşitul săptămânii o serie de activităţi de pregătire antiinfracţională şi antivictimală cu studenţii din campusul şi căminele Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. Astfel, au fost verificaţi 34 studenţi străini cu privire la respectarea legalităţii privind şederea pe teritoriul României şi au fost verificaţi 98 studenţi privind regimul reşedinţei în municipiul Suceava. Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 600 lei.

Totodată, aceştia împreună cu reprezentanţii fundaţiei A.N.A. au distribuit printre studenţi materiale privind efectul substanţelor etnobotanice.

De asemenea, înainte de week-end poliţiştii au realizat o serie de razii şi în zona unităţilor de învăţământ preuniversitar fiind controlate 260 de unităţi pe linia sistemelor de pază. Au mai fost identificaţi 56 elevi care absentau de la cursuri, având loc şi 74 întâlniri cu conducerile unităţilor de învăţământ şi cu părinţii. În cadrul acţiunii au fost organizate 44 de şedinţe cu elevii urmărindu-se pregătirea antiinfracţională şi antivictimală a acestora.

Acţiunea s-a lăsat şi cu 172 sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.260 lei.


Intră acum și în grupul de