UNPR a predat lectia fair-play-ului la prima confruntare din 2011 a partidelor din Suceava


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) a organizat la sfârşitul săptămânii un mini-campionat de fotbal la care au fost invitate să participe echipele tuturor partidelor de politice care au filiale locale.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, la complexul Ramiro din municipiul Suceava sub denumirea de „Cupa Mărţişorului” la fotbal. Manifestarea sportivă a fost realizată cu sprijinul direct al Direcţiei Judeţeană de Tineret şi Sport Suceava.

La competiţie au fost invitate să participe opt echipe, o parte a partidelor politice, respectiv PDL, PNL, PSD, UNPR, precum şi echipele Clubului de Presa Suceava, Omniasig, Interconti, şi Pub Sport Penalty.

De remarcat ar fi modul serios la care au tratat lucrurile organizatorii, dar şi faptul că printre cei care au fost prezenţi sâmbătă la „Cupa Mărţişorului” s-au numărat şi lideri politici suceveni ca preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, preşedintele executiv Ovidiu Donţu şi vicepreşedintele Ovidiu Milici, preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu şi viceliderul Ilie Niţă (cei doi intrând şi la joc efectiv), preşedintele PNL din municipiul Suceava, Marius Zmău, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a UNPR, Ovidiu Tudorici, iar de la PDL, Lucian Harşovschi preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret, echipa PDL fiind de altfel importată de la atacant până la portar din campionatul municipal de fotbal.

Echipelor participante le-au fost acordate cupe şi medalii din partea organizatorilor.

„UNPR a reuşit să adune într-o competiţie sportivă toţi actorii de pe scena politică suceveană şi să arate că politicienii se pot uni pentru a susţine sportul şi cu siguranţă se pot uni şi pentru binele cetăţenilor”, a precizat la final preşedintele orgnaizaţiei judeţene Suecava a UNPR, Cătălina Vartic, care a fost prezentă cu întreaga familie la Baza Ramiro şi a încurajat echipa de fotbal a UNPR.


Intră acum și în grupul de