Vasile Ilie: Banii pentru infrastructura si baze sportive alocati de Guvern au fost distribuiti echitabil in judet


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Vasile Ilie, a declarat, luni, că sumele alocate de Guvern pentru localităţi sucevene pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive în mediul rural au fost distribuite echitabil.

Ilie a spus că din 19 localităţi sucevene care au primit fonduri din partea Guvernului, un număr de zece sunt conduse de primari PDL, iar celelalte nouă de primari din alte partide.

„Noi avem în judeţ 60 la sută din primari şi aproximativ 60 la sută din fonduri au fost alocate unor primării cu primari PDL. Nu se poate spune că fondurile au fost alocate cu preponderenţă celor din PDL”, a spus Ilie.

El a subliniat că preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut demersuri la Guvern pentru alocarea de fonduri în special pentru primăriile din judeţ care au nevoie de urgenţă de bani, indiferent de culoarea politică a primarului respectiv.

„Această promisiune a fost făcută de preşedintele CJ în plenul Consiliului Judeţean şi se ţine de cuvânt”, a spus Ilie.

El a arătat că fondurile alocate de Guvern sunt, în special, pentru primăriile care se confruntă cu probleme nesoluţionate în urma inundaţiilor care au afectat infrastructura.

Un număr de 19 localităţi sucevene vor beneficia de 12,623 milioane de lei pentru lucrări de dezvoltare a infrastructurii şi 2,385 milioane de lei pentru 14 baze sportive în comune ale judeţului.


Intră acum și în grupul de