Corpul de control al Prefecturii Suceava, pe urmele primarului Aurel Olarean


Intră acum și în grupul de

O serie de verificări urmează a fi efectuate la Primăria Rădăuţi de către Corpul de control al Prefecturii Suceava, după ce, potrivit unor surse din administraţia judeţeană, primarul municipiului, Aurel Olărean, a lipsit o săptămână de la serviciu şi nu şi-a delegat atribuţiile viceprimarului.

Edilul-şef rădăuţean a declarat, luni, că a lipsit o săptămână, dar că actele au fost soluţionate de secretarul municipiului. El a spus că a fost la Bucureşti pentru a soluţiona probleme legate de unele proiecte şi că deşi şi-a propus o deplasare de două-trei zile, a trebuit să o prelungească. „Viceprimarul e subaltern şi nu trebuie să-i dau explicaţii”, a spus Olărean, care a arătat că problemele municipalităţii au fost gestionate de secretarul municipiului. „Toată lumea ştia unde sunt, mai puţin viceprimarul”, a spus primarul din Rădăuţi.

Preşedintele PDL Rădăuţi, Petru Carcalete, a evitat să comenteze lipsa primarului de la serviciu. „Nu am ce comenta. Mie nu-mi lipseşte nici un om din organizaţie”, a spus Carcalete.

Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Simion Sticleţ, a refuzat să comenteze situaţia din Primărie


Intră acum și în grupul de