Lucian Harșovschi, la deschiderea anului școlar: Mă angajez să sprijin cât mai mult unitățile școlare din municipiu, elevii și cadrele didactice, pentru a face performanță în educație


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a transmis, luni, cu prilejul deschiderii noului an școlar angajamentul său personal de a sprijini cât mai mult unitățile școlare din municipiu, elevii și cadrele didactice pentru a face performanță în educație.

„În calitatea mea de viceprimar responsabil, între altele, cu derularea proiectelor cu finanțare europeană, am colaborat și colaborez cu fiecare unitate școlară în parte să atragem fonduri europene pentru modernizarea continuă a procesului de învățământ. Ne dorim ca școlile din municipiul Suceava să beneficieze de dotările cele mai avansate astfel încât elevii noștri să obțină rezultate bune și foarte bune la învățătură și să devină specialiști în domeniile în care excelează”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

În același timp el a arătat că municipalitatea suceveană se îngrijește ca elevii să beneficieze de cât mai multe facilități și bonificații, de la transportul public local gratuit până la premierea celor cu rezultate notabile la concursurile școlare și examene naționale.

Lucian Harșovschi a transmis și un mesaj cadrelor didactice pentru munca pe care o depun pentru copiii Sucevei.

„Mulțumim pentru că ne ajutați să punem bazele unor caractere puternice, mulțumim pentru că aveți grijă de copiii noștri”, a concluzionat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de