Acasă Actualitate Tanara de 23 de ani, ranita grav dupa ce s-a izbit cu...

Tanara de 23 de ani, ranita grav dupa ce s-a izbit cu masina intr-un zid


Intră acum și în grupul de

O tânără de 23 de ani, pasageră într-un autoturism a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se afla s-a izbit joi, la jumătate de oră după miezul nopţii, de un zid. Joi, în jurul orei 00.34, I.P.J. Suceava a fost sesizat despre faptul că la serviciul U.P.U. de la Spitalul Judeţean Suceava au fost aduse pentru îngrijiri medicale H. Gabriela, de 28 ani şi C. Daniela, de 23 ani, ambele din comuna Ipoteşti, care au declarat că au fost victimele unui accident rutier produs în municipiul Suceava.

Astfel, în jurul orei 00.15, pe strada Mircea Şeptilici din municipiul Suceava, O. Ion, de 26 ani, din comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu zidul de sprijin din partea dreaptă a străzii.



În urma impactului, C. Daniela a fost rănită grav, fiind diagnosticată printre altele cu fractură de claviculă dreapta, fiind în acelaşi timp suspectă de ruptură hepatică. Cealaltă pasageră, H. Gabriela a scăpat cu răni mai uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version