Președintele Flutur și prefectul Moldovan, în Botoșani, la dezbaterea pentru Autostrada Pașcani-Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur și prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, au participat, miercuri, la o nouă dezbatere publică privind Autostrada Pașcani-Suceava.

„În cursul zilei de astăzi, la sediul Primăriei comunei Tudora s-a desfășurat cea de-a doua dezbatere publică a raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată a proiectului ”Autostrada Pașcani – Suceava”, eveniment la care a participat și prefectul Alexandru Moldovan împreună cu Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava”, anunță Prefectura Suceava.

Obiectivul de investiții „Autostrada Pașcani – Suceava” este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT), făcând parte din coridorul de conectivitate 2 (Moldova), coridor care asigură legătura pe axa nord – sud între Moldova și Muntenia dar și între Ucraina/Moldova și Bulgaria, la nivel de tranzit continental.

Tronsonul Pașcani – Suceava din autostrada A7 va avea o lungime de 62,971km, din care 6,25km pe raza județului Botoșani.

Autoritățile județene sucevene speră ca procedurile să fie încheiate cât mai repede astfel încât să fie emisă Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și să fie lansată licitația pentru proiectare și execuție.


Intră acum și în grupul de