VIDEO-FOTO// Accident la Zvoriștea în care au fost implicate cinci persoane din trei autoturisme. Un tânăr a fost găsit încarcerat


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier în care au fost implicate cinci persoane din trei autoturisme s-a produs miercuri seara la Zvoriștea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, în accident au fost implicate trei autoturisme, iar două persoane, din același autoturism, au fost rănite, una dintre ele fiind găsită încarcerată.

Victima încarcerată a fost extrasă de către pompierii militari și predată cadrelor medicale și paramedicale.

Ambele victime, respectiv doi tineri de 23 și  16 ani, conștiente și cooperante, au primit îngrijiri medicale, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Alte trei persoane, care se aflau în celelalte autoturisme implicate în evenimentul rutier, au fost monitorizate medical, dar au refuzat transportul la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de