Simfonii în Câmpulung: O seară de eleganță și muzică în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Clubul ROTARY CÂMPULUNG MOLDOVENESC RARĂU-BUCOVINA se pregătește să încânte sufletele iubitorilor de muzică clasică și să aducă o notă de eleganță printr-un eveniment cultural de excepție. A cincea ediție a „SIMFONII ÎN CÂMPULUNG” va avea loc vineri, 6 Octombrie 2023, începând cu ora 18:00, la BUCOVINA GRAND SALON, iar publicul va fi răsfățat cu interpretări muzicale deosebite.

Într-o seară de neuitat, câmpulungenii și invitații lor vor avea privilegiul de a se bucura de talentul artiștilor de la FILARMONICA „George Enescu” din Botoșani, sub bagheta maestrului Alexandru Ilie de la Teatrul Național de Operetă din București. Pe scenă vor urca soprana Felicia Filip și Cvartetul „Brio Sonores” din Chișinău, oferind un repertoriu de excepție.

Accesul în incinta evenimentului se va face pe baza invitațiilor distribuite de membrii Rotary, în limita locurilor disponibile. Scopul acestui eveniment este unul nobil, „Dăruiți comunității împreună cu Rotary,” fiind mesajul care a stat la baza organizării acestui proiect. Fondurile strânse vor fi folosite pentru activități caritabile și proiecte comunitare menite să sprijine nevoile locale.

Realizarea acestui eveniment de anvergură, SIMFONII IN CAMPULUNG A V-A EDITIE, este posibilă datorită generozității partenerilor și sponsorilor, nume importante din mediul de afaceri local, care au ales să se alăture acestui demers cultural și caritabil alături de autoritățile locale.

Clubul Rotary este o organizație dedicată serviciilor umanitare și promovării unor standarde etice înalte în toate domeniile de activitate, având drept scop îmbunătățirea calității vieții în comunitate și consolidarea relațiilor interumane.

Acțiunea este coordonată de Vasile Lucian Varvaroi, Președinte 2023-2024, Club Rotary CAMPULUNG MOLDOVENESC RARAU-BUCOVINA


Intră acum și în grupul de