Bataie pe ulei la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Isteria naţională creată printre consumatorii din ţara noastră în momentul în care se aude de reduceri de preţ sau oferte promoţionale a cuprins şi Suceava. Mai exact, pe parcursul zilei de vineri, aceasta a fost prezentă în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Un supermarket din oraş a anunţat promoţia la ulei aşa că de la primele ore ale dimineţii sute de persoane puteau fi vazute deja în faţa magazinului încă închis, treziţi cu noaptea în cap pentru a prinde un loc mai în primele rânduri.

Dacă înghesuiala a fost mare în faţa uşilor, în momentul în care acestea s-au deschis câmpulungenii au uitat de tot de bunul simţ.

Sute de persoane s-au călcat pur şi simplu în picioare pentru a ajunge cât mai repede la standul cu ulei pentru că cei care au reuşit să pună mâna pe o sticlă de ulei de doi litri la preţul de 12,49 lei au primit gratuit încă una având aceeaşi cantitate.

Chiar dacă promoţia era programată să se deruleze pe parcursul întregii zile, în jurul prânzului toţi cei 7.000 de litri de ulei puşi la bătaie de supermarket au fost epuizaţi, conducerea acestuia estimând că au reuşit să smulgă măcar câte o sticlă aproximativ 2.000 de cumpărători.


Intră acum și în grupul de