Granicerii suceveni, la sfat cu cei ucraineni pentru prinderea unor contrabandisti (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au avut o întrevedere de frontieră duminică, cu grănicerii ucraineni pentru a cerceta în comun un caz de contrabandă în care trei persoane au fost depistate în timp ce transportau peste frontiera de stat mii de pachete de ţigări de contrabandă.

Astfel, sâmbătă seară, frontieriştii din cadrul Sectorului Brodina au observat în apropierea frontierei trei persoane care se deplasau dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând mai multe colete voluminoase. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Seriţan, în urma acţiunii poliţiştilor de frontieră s-a reuşit depistarea şi reţinerea lui C. Vasile, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în localitatea Straja, celelalte două persoane reuşind să fugă în pădure.

În zona unde a fost reţinut bărbatul, frontieriştii au descoperit trei colete voluminoase ce conţineau 4.230 pachete de ţigări marca Doina, de provenienţă R. Moldova.

Celui prins poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, acte ce urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 25.380 lei a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni.


Intră acum și în grupul de