Omul de afaceri sucevean Bogdan Pascari, este acuzat de înșelăciune. El a vândut cu 85.000 de euro un Ferarri pe care îl vânduse și altei persoane


Intră acum și în grupul de

Omul de afaceri sucevean Bogdan Vasile Pascari (37 ani) a fost arestat, joi seara, de Judecătoria Sectorului 1 București, la propunerea procurorilor Parchetului Sectorului 1.

La solicitarea News Bucovina, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, procuror Simona Anghel, a precizat că în dosar, persoana vizată este acuzată de înșelăciune.

Potrivit actului de inclupare, în perioada 23 aprilie-18 iulie 2023, Bogdan Pascari a indus în eroare o persoană căreia i-a spus că îi va vinde un autoturism Ferrari California deși el vânduse mașina unei alte persoane.

Pentru a-l induce în eroare pe cumpărător, Pascari a folosit o factură fiscală în care se atesta în mod nereal, că emitentul, o firmă, are calitatea de proprietar și că transferă acestă calitate de proprietar cumpărătorului.

Ca urmare a acestor manopere făcute de inculpat, cumpărătorul a remis lui Pascari suma de 85.000 de euro, dar nu a primit mașina, fiind prejudiciat cu suma plătită.

În acest caz Pascari a fost arestat preventiv, joi seara, de Judecătoria Sectorului 1 București.

@newsbucovina.ro

Afaceristul sucevean Bogdan Pascari surprins cand era luat de jandarmi cu cateva ore inainte de a fi arestat! #police #jandarmi #suceava

♬ sunet original – NewsBucovina

Pascari a mai fost plasat sub control judiciar în luna august de procurorii suceveni într-un dosar în care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată pentru 9 acte materiale.

Procurorii susțin că, în perioada august 2018 – iunie 2022, în calitate de administrator al S.C. Alpha House Construct S.R.L., acesta a indus și menținut în eroare un număr de 8 persoane vătămate, prin asumarea aparentă a unor obligații contractuale față de aceștia.

Dezvoltatorul imobiliar s-a angajat și a încheiat contracte cu oamenii ca, în schimbul unor sume de bani achitate în avans, să le vândă la o dată ulterioară apartamente situate în cartierul sucevean Zamca.


Intră acum și în grupul de