Pompierii din Siret au stins incendiul din gospodaria unui botosanean


Intră acum și în grupul de

Fiind mai aproape de locul incendiului, pompierii sireteni au intervenit la stingerea focului izbucnit într-o gospodărie dintr-o comună din judeţul Botoşani. Astfel, Garda de Intervenţie Siret a intervenit cu două autospeciale şi un echipaj SMURD pentru a stinge flăcările din gospodăria lui A. V., din comuna Cândeşti judeţul Botoşani. Proprietarul, în vârstă de 64 de ani, a încercat să stingă flăcările până la sosirea militarilor şi a suferit arsuri de gradul I pe faţă. La faţa locului echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor şi la transportul la spital.

Când echipajele au ajuns la gospodărie, ardeau şura din lemn, acoperişul adăpostului de animale şi 4 m cubi de lemne de foc existând posibilitatea de propagare la casele şi anexele aflate în vecinătate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, a ars şura, pe o suprafaţa de aproximativ 60 m. pătraţi , acoperişul adăpostului de animale, pe o suprafaţă de circa 30 m. pătraţi şi lemnele de foc.

Primele cercetări faptul că incendiul a izbucnit de la flacăra generată de arderea necontrolată a vegetaţiei uscate şi a deşeurilor din curtea proprietarului.
Pompierii i-au salvat locuinţa.


Intră acum și în grupul de