Shopping City Suceava implineste 3 ani


Intră acum și în grupul de

Cu ocazia implinirii a 3 ani de existenţă, Shopping City Suceava anunţă cu fast marele premiu al tombolei aniversare: un autoturism Volkswagen Polo.

În cadrul unui comunicat de presă venit din partea Complexului Comercial se anunţă că în luna aprilie 2011 toţi cei care fac cumpărături de minim 50 lei pe un singur bon de casă din magazinele din Shopping City Suceava pot participa la Tombola Aniversară. Săptămânal vor fi acordate premii din partea Carrefour Suceava şi Baumax Suceava. Pe 1 mai va avea loc extragerea marelui premiu un autoturism Volkswagen Polo, oferit de Shopping City Suceava în parteneriat cu AutoMitric Suceava, dealer autorizat Volkswagen.

Deschis în aprilie 2008, cu o suprafaţă de 47.000 mp, Shopping City Suceava reuneşte nume importante ale pieţei de retail din România: Carrefour, Mobexpert, Media Galaxy şi Baumax, precum şi o galerie comercială ce le oferă vizitatorilor zeci de mărci de renume internaţionale şi româneşti, majoritatea lor în premieră pe piaţa locală: New Yorker, KFC, Takko Fashion, Deichmann, Orsay, Fox, Champion, Coax, Erros, Camiceria Italiana, Animax, etc.

Pe parcursul celor 3 ani mixul de chiriaşi a fost într-o continuă îmbunătăţire, prin deschiderea de noi magazine, precum şi prin inaugurarea a două spaţii destinate evenimentelor culturale: City Gallery şi Clubul Artelor Vizuale.

Shopping City Suceava dezvoltă o activitate susţinută de relaţionare cu vizitatorii săi, oferind, alături de produse şi servicii de calitate prin intermediul magazinelor pe care le găzduieşte, campanii şi evenimente cu o frecvenţă crescută, diverse şi originale, care să ofere clienţilor fideli experienţe de neuitat.


Intră acum și în grupul de