Flutur merge pe mana lui Suhan la conducerea Directiei Economice din CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Lăcrămioara Șuhan este noul director economic al Consiliului Județean (CJ) Suceava, ea înlocuind-o în funcție pe Irina Vasilciuc care a câștigat fotoliul de administrator public al județului Suceava și a fost numită oficial în funcție.

Șuhan face parte din noul val de economiști din cadrul CJ, este necăsătorită, s-a născut în 1975 și a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” din Iași, secția Finanțe-Bănci cu specializarea Finanțe-Asigurări în anul 1997.

A fost angajată a Consiliului Județean Neamț încă din anul în care a absolvit, unitate în care a lucrat până în 2003, de când a fost transferată la CJ Suceava, unde a lucrat în cadrul Direcției Economice, la compartimentul buget.

Numirea oficială în funcția de director economic a venit pe data de 1 aprilie, ea urmând a ocupa funcția cu delegare, până la organizarea concursului, conform legislației în vigoare.

”Este o funcție cu răspundere, dar cred că voi putea face față provocărilor generate de fișa postului”, a declarat luni Lăcrămioara Șuhan, care este convinsă că decizia conducerii CJ Suceava a venit și ca urmare a ”experienței pe care am dobândit-o în relația cu consiliile locale și cu unitățile din subordinea CJ”.


Intră acum și în grupul de