Flutur merge pe mana lui Suhan la conducerea Directiei Economice din CJ Suceava

Lăcrămioara Șuhan este noul director economic al Consiliului Județean (CJ) Suceava, ea înlocuind-o în funcție pe Irina Vasilciuc care a câștigat fotoliul de administrator public al județului Suceava și a fost numită oficial în funcție.

Șuhan face parte din noul val de economiști din cadrul CJ, este necăsătorită, s-a născut în 1975 și a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” din Iași, secția Finanțe-Bănci cu specializarea Finanțe-Asigurări în anul 1997.

A fost angajată a Consiliului Județean Neamț încă din anul în care a absolvit, unitate în care a lucrat până în 2003, de când a fost transferată la CJ Suceava, unde a lucrat în cadrul Direcției Economice, la compartimentul buget.

Numirea oficială în funcția de director economic a venit pe data de 1 aprilie, ea urmând a ocupa funcția cu delegare, până la organizarea concursului, conform legislației în vigoare.

”Este o funcție cu răspundere, dar cred că voi putea face față provocărilor generate de fișa postului”, a declarat luni Lăcrămioara Șuhan, care este convinsă că decizia conducerii CJ Suceava a venit și ca urmare a ”experienței pe care am dobândit-o în relația cu consiliile locale și cu unitățile din subordinea CJ”.