Doua medalii de argint pentru sportivii suceveni (Atletism – Campionatele Nationale de cros pentru copii şi juniori III)


Intră acum și în grupul de

Campionatele Naţionale de Cros pentru copii I, II, III şi juniori III s-au disputat la finele săptămânii precedente la Botoşani. LPS Suceava a participat la competiţie cu 12 sportivi, trei dintre ei reuşind să se claseze în primii opt. Performera clubului sucevean a fost Simona Caziuc, tânăra atletă pregătită de antrenorul emerit Toader Flămând clasându-se a doua la categoria copile I.

Rezulate remarcabile au înregistrat şi Marius Şuiu, antrenat de Liliana Petrachi, locul VII la categoria copii II şi Ioana Pascar, sportivă pregătită de Iustin Tătărău, aceeaşi poziţie la categoria juniori III.

Cea de-a doua medalie de argint la Naţionalele de Cros pentru copii I, II, III şi juniori III a fost obţinută de Vlad Andrei Crâşmariu, de la CSM Suceava, la categoria copii III sportivul fiind pregătit de profesorul Radu Mihalescu.

“Sunt foarte mulţumit de rezultatul obţinut de sportiva noastră care promite să ajungă departe. Dacă va ajunge măcar la performaţele realizate de mătuşa ei, Mioara Coşuleanu, atunci totul va fi bine”, a declarat antrenorul Toader Flămând.


Intră acum și în grupul de