Tânăra poetă suceveană Antonia Atudosiei a obținut premiul I la Concursul Național de Poezie „TRADEM” de la Craiova


Intră acum și în grupul de

Casa de Poezie „Light of Ink” sărbătorește 30 de ani de pasiune pentru poezie și continuă să aducă în prim-plan noile talente ale literaturii române. Recent, tânăra Antonia Atudosiei, membră a acestei prestigioase case de poezie, a reușit să atragă atenția și să se impună în lumea poeziei.

Antonia Atudosiei, în vârstă de doar 16 ani, a demonstrat că talentul și creativitatea nu țin cont de vârstă, obținând premiul I la Concursul Național de Poezie „TRADEM”, ediția a XL-a, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova. Elevă în clasa a X-a la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, Antonia a impresionat juriul cu versurile ei pline de profunzime și sensibilitate.

Debutul său în lumea poeziei a avut loc la „Seara de Poezie 1”, un eveniment special organizat de Casa de Poezie „Light of Ink” în incinta bibliotecii Colegiului Național „Petru Rareș” din Suceava, unde a avut onoarea de a împărtăși scena cu poetul Dan Cristian Iordache. Aici, Antonia a captivat publicul cu creațiile ei autentice și expresive.

Nu este singura recunoaștere pe care tânăra poetă a obținut-o în acest an. La Festivalul Național de Poezie „Nicolae Labiș”, a câștigat premiul al III-lea, confirmând astfel că este o voce promițătoare în lumea poeziei românești.

Aceste realizări ale Antoniei Atudosiei demonstrează că la Suceava Casa de Poezie „Light of Ink” reușește să descopere și să susțină talentele tinere din domeniul literaturii, continuând tradiția sa de a aduce în prim-plan pasiunea pentru poezie și creativitatea literară.


Intră acum și în grupul de