Un bărbat care a furat, noaptea, din locuințe deși era sub control judiciar, arestat de Judecătoria Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat o propunere de arest preventiv adresată instanței, solicitând înlocuirea măsurii preventive neprivative de libertate a controlului judiciar cu măsura preventivă privativă de libertate a arestului preventiv.

 Propunerea procurorului viza un bărbat, Dumitru Mircea Sârbu,  care se afla sub control judiciar și care este acuzat că a comis trei infracțiuni de furt în mediul rural,  în zilele de 17, 18 și 27 octombrie 2023. Aceste infracțiuni au fost efectuate pe timp de noapte, prin escaladare, și au avut drept consecință sustragerea de bunuri și bani din locuințele a trei persoane.

La data de 02.11.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Fălticeni a analizat propunerea procurorului și a decis să admită solicitarea acestuia. Prin urmare, inculpatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea continuării anchetei și pentru prevenirea unor posibile infracțiuni viitoare. Această decizie vine ca urmare a gravității acuzațiilor și a riscului crescut ca inculpatul să continue să săvârșească infracțiuni similare.


Intră acum și în grupul de